Till salu/Fodervärd

Hallmyra Mac Louie

Irish Cob sto -2020
svartskäck 
E: Hallmyra Macro
U: Lindsey 

25 000:- 

Maila vid seriöst intresse lisaasplund@hotmail.com

Krösa Svinto

Svinto är en enmanshäst som kräver en människa med mjuka träningsmetoder och tålamod för att vinna hans förtroende, när man vunnit hans tillit så kommer han att göra allt för dig.  
Svinto är en mycket snäll häst i alla lägen. Med de han litar på är han en riktig kelgris som älskar att umgås och bli pussad på. 
Han har massor att bjuda på och har stor potential inom markarbete i form av frihetsdressyr, trick träning och NH. 

Han är en känslig häst som kräver en erfaren människa med förståelse för hästar med dåliga erfarenheter i bagaget och kunskap för hur ett bra samspel mellan häst och människa ska fungera.
Svinto älskar att leka och umgås från marken och därför ser vi att hans nya ägare gillar detsamma, för inom markträning är han en riktig läromästare.
Han är inriden och relativt skolad men ridningen har lagts på hyllan på grund av hans sadeltvång, han reds därefter barbacka ca ett år men är på grund av tidsbrist inte riden något det senaste året. Har man vunnit hans förtroende från marken så kommer det fungera att rida honom men man behöver då börja om från början och tänka sig att han är oinriden.
Svinto har pssm1 vilket medför att han behöver gå på lösdrift och endast får äta grovfoder, han uppvisar inga symtom på sin pssm1. Han går barfota och har bra hovkvalite, går i flock med ett gäng valacker och älskar att leka med sina kompisar i hagen. Fungerar ej i blandad flock då han betäcker ston. 

20 000:-
Maila helst vid intresse

Fjällnära tjurkalvar

Kovid

Kovid och Korona är två mycket trevliga tjurkalvar som söker nya hem. Kovid är född 28/4 och Korona 5/5 2020. De är inte inlagda i genbanken

4000kr/st 
Korona

Hallmyra Lindsey

Lindsey är ett mycket vackert sto som bär på flera spännande färggener. 
Hon mäter 135 cm i mankhöjd och är född 2003 i England
Lindsey söker avelsintresserad fodervärd och är redo att flytta till sitt nya hem sommaren 2020 då med ett föl vid sidan.

Vid seriöst intresse kontakta Lisa  

Hallmyra Macro

Macro mäter drygt 155 cm i mankhöjd och är född 2005.
Macro söker Fodervärd

Överenskommelse om olika upplägg kan ske exempelvis att mot träning och visning få använda honom inom avel. 

För mer information om Macro se fliken mina  hästar- hingstar

Vid seriöst intresse kontakta Lisa